GLEDAOCI SU BILI U ŠOKU KADA SE DEKI PANTELIĆ OPROSTIO OD NJIH U EMISIJI: Evo gde je sad bivši VODITELJ i šta radi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sećaTE LI SE?

GLEDAOCI SU BILI U ŠOKU KADA SE DEKI PANTELIĆ OPROSTIO OD NJIH U EMISIJI: Evo gde je sad bivši VODITELJ i šta radi

Bolest ga je sprečila da obavlja ovaj posao

Objavljeno:

Dejan Pantelić važio je za jedno od omiljenijih TV lica, ali je zbog zdravstvenog stanja morao da se povuče sa malih ekrana.

Naime, voditelj se u januaru prošle godine oprostio od gledaoca koji su ga gledali u emisiji "150 minuta".

- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo - rekao je Dejan.

Sada je iza kamere
Sada je iza kamerefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Usledilo je objašnjenje omiljenog TV voditelja, koji je otkrio da se povlači sa malih ekrana i da na svoju tri decenije dugu karijeru stavlja tačku. Iako je nagovestio da se neće u potpunosti odreći televizije, te je kasnije otkriveno da je sada iza kamere.

- Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije......Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala sto brinete - napisao je on na Instagramu.

Naime, on sada radi na televiziji, i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži. Njegova nova televizijska kuća je "B92", a zaposleni su oduševljeno dočekali Dekija.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jednom prilikom je na Instagramu isplivala fotografija Dekija sa kolegama sa radnog mesta, a nema sumnje da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja.

Podsetimo, Pantelić je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika, pa se mesecima lečio u inostranstvu gde je i operisan. Kako je sam ispričao u borbi sa opakom bolešću, iz koje je izašao kao pobednik, velika podrška mu je bila supruga.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskreno je govorio Deki za „Story“.

Bonus video:

00:25

Dobro veče prijatelji, ovde Rod Stjuart

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.